Martins: Jesmo prijatelji, ali hoćemo pobedu

Autor:

Sport

30.09.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Olimpijakosa Pedro Martins rekao je večeras da je prijateljstva navijača Crvene zvezde i Olimpijakosa lepa stvar, ali da je njegov tim došao u Beograd da pobedi i upiše četvrti bod ove sezone u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Pedro Martins se oglasio pred sutrašnji meč

- Poznate su veze dve grupe navijača, ali za trenera Milojevića i mene je najbitnije da utakmica bude visokog kvaliteta. Prijateljstva su prijateljstva, ali došli smo ovde da pobedimo - rekao je Martin na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Portugalski stručnjak kaže da je meč protiv Crvene zvezde nije odlučujućim za ostanak u Evropi, ali je veoma bitan.

- Nije finale, ali jeste važna utakmica u kojoj se traži dobar rezultat. Ipak, neće da odlučuje.

Prema njegovim rečima nije posebno veliki pritisak na atinskom velikanu.

- Nemamo veliki pritisak, osim derbija sa Panatinaikosom (1:1 prim. aut) imali smo dobre rezultate. Profesionalci su stalno pod pritiskom, nema dana da tako nije jer se uvek traži pobeda kada su u pitanju Zvezda i Olimpijakos.

Martins se naljutio na pitanje grčkih novinara šta bi doneo eventualni poraz Olimpijakosa.

- Ne razmišljamo o negativnom rezultatu, ne možemo da idemo sa mislima da ćemo izgubiti - odsečno je odgovorio Martins, dodajući da je Crvena zvezda jako homogena ekipa i kvalitetna.

- Imaju puno strpljenja, to se videlo i protiv Bajerna. Njihov meč protiv Partizana je drugačiji bio u pristupu, moramo da imamo kontrolu lopte i mirni -  zaključio je on.

Napadač Migel Gerero ishvalio je prvaka Srbije i stadion "Rajko Mitić".

- Znamo da će biti sjajan ambijent, poznato je da je "Marakana lep stadion, biće teško... Moramo da uživamo, velika je utakmica sutra i bićemo skoncentrisani. Znamo da Zvezda ima veliku istoriju, jaka je na svom terenu, ali isto tako je i Olimpijakos pisao istoriju. Došli smo u Beograd sa jednim ciljem, to je pobeda, bez obzira što je protivnik kvalitetan - poručio je prvi centarfor viceprvaka Grčke.

Utakmica 2. kola B grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Olimpijakosa zakazana je za sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading