Zvezda pobedila uz regulative EU: Četvorica više nisu stranci, Partizan ostao na istom broju!

Autor:

Sport

30.09.2019

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je FS Srbije predložila da se fudbaleri sa dokumentima zemalja iz Evropske unije ne računaju kao stranci u Superligi.

RepublikaFoto: Starsport
Marin ne bi više bio stranac

Predlog Crvene zvezde prošao kod klubova, čeka se odluka Izvršnog odbora FS Srbije kako bi odluka mogla odmah da bude primenjena.

Crvena zvezda je predložila da se fudbaleri iz Evropske unije ne tretiraju kao stranci iz razloga jer je Srbija potpisnik Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju EU. Za taj predlog glasalo je 25 od 28 predstavnika klubova Superlige Srbije i Prve lige Srbije. Tri su bila protiv, a to su Partizan, Spartak iz Subotice i Kabel.

Predlog je da se u najbržem roku primeni ovo pravilo, Zajednica Superlige će poslati predlog FS Srbije, a Izvršni odbor će doneti odluku.

Ako IO FS Srbije prihvati predlog to znači da se Marko Marin, Hose Kanjas, Radžvan van La Para i El Fardu Ben ne bi više vodili kao strani fudbaleri. Partizanu bi broj stranaca ostao isti – četiri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading