Milojević: Grci nam večeras nisu braća!

Autor:

Sport

01.10.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na 90 minuta ćemo zaboraviti na prijateljstvo sa Grcima, odnose dva kluba i dve navijačke grupe, poručio je trener Crvene zvezde Vladan Milojević (49) pred večerašnji (21.00, RTS 1, Arena sport 1) duel 2. kola B grupe Lige šampiona protiv Olimpijakosa. Na Marakanu stiže oko 3.000 navijača kluba iz Pireja iz svih delova Evrope, pa se očekuje spektakl koji će prirediti "Delije" i "Kapija 7", koji baš večeras slave 33 godine bratskih odnosa. Podršku, i to uzajamnu, imaće oba tima, što nije ambijent koji je često viđen u Ljutice Bogdana, posebno ne na ovako važnim evropskim mečevima.

RepublikaFoto: republika.rs
Milojević želi bodove u Ligi šampiona

Zbog toga je strateg crveno-belih najavio da će njegova ekipa tokom meča zaboraviti na bratstvo sa Grcima jer je cilj srpskog šampiona pobeda.

- Znamo za prijateljstvo dva naroda, dva kluba i dve navijačke grupe. Ali, kada počne utakmica, svako će se boriti za sebe. Znali smo, čim je žreban sastav naše grupe, da su nam sva tri rivala izuzetno jaka. Spremićemo se na najbolji mogući način, igramo elitno takmičenje, biće to spektakl. Rekao sam mojim igračima da onakve greške kao u Minhenu protiv Bajerna ne smeju da nam se dese jer na ovom nivou fudbala mogle bi da budu kobne po nas. Raduje me što ću moći da računam na sve igrače, povređenih niti suspendovanih nema - rekao je rođeni Aranđelovčanin, kojem će večerašnja utakmica biti čak 40. evropska na klupi crveno-belih, po čemu je rekorder u slavnoj istoriji velikana iz Ljutice Bogdana.

Gobeljić: Nikoga se ne plašim!

Novopečeni reprezentativac Srbije Marko Gobeljić (27) istakao je da mu je velika čast što će nositi dres "orlova", ali svu koncentraciju usmerio je na večerašnji spektakl.

- Olimpijakos je prava legija stranaca, ali zaista se nikog od njihovih ofanzivnih igrača ne plašim. Mnogo smo naučili prošle sezone igrajući u Ligi šampiona, iskusniji smo i verujem da ćemo obradovati "Delije" - rekao je desni bek prvaka Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading