Inter nema sreće: Povratak čarobnjaka kada je najpotrebnije, Lukaku ne ide na megdan Barsi!

Autor:

Sport

01.10.2019

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone dobili su veliko pojačanje pred susret sa Interom u drugom kolu Lige šampiona, pošto je Lionel Mesi dobio zeleno svetlo, iako je doživeo povredu mišića na utakmici sa Viljarealom prošle nedelje.

Lionel Mesi

Pored Mesija, trener katalonskog kluba će za taj meč moći da računa na Usmana Dembelea, koji je zalečio povredu bedrenog mišića. Međutim, Barselona će na toj utakmici biti bez Đordija Albe, Samjuela Umtitija i Ansua Fatija.

Sva četiri tima u grupi F imaju po bod posle prvog kola, pošto je Barselona igrala bez golova sa Borusijom Dortmund, dok je Inter remizirao sa Slavijom 1:1.

Na drugoj strani, u timu Intera u sredu neće biti Romelu Lukaku, zbog povrede kvadricepsa.


- To je problem koji ga muči već deset dana, on to stalno ponavlja, ali su testovi pokazali da nije ništa ozbiljno. Nije u pitanju kidanje, poprilično smo opušteni, ali ćemo se rešavanju tog problema posvetiti posle utakmice sa Barselonom- naglasio je trener Intera Antonio Konte.

Meč između Barselone i Intera igra se u sredu od 21 čas na stadionu "Kamp Nou".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading