Milošević pred Astanu: Partizan će igrati svoju igru!

Autor:

Sport

02.10.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje meč protiv Astane u Kazahstanu. Trener srpskog velikana Savo Milošević izneo je svoje utiske od predstojećem meču.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Partizan je u prvom kolu odigrao 2:2 sa AZ Alkmarom, dok su Kazahstanci minimalnim rezultatom poraženi na gostovanju Mančester Junajtedu.

- U najkraćem pred poslednji trening ono što bih istakao da su svi spremni, to je najvažnije. Upoznao sam ekipu sa onim što nas čeka i što moramo sa uradimo ako želimo dobar rezultat - rekao je Milošević, koji je dodao da ekipa želi dobar rezultat, ali i da zna da ih očekuje dobar rival.

Crno-beli će se po prvi put u svojoj istoriji sastati sa kazahstanskim velikanom.

- Plan je bio da do večerašnjeg treninga uđemo u ritam, imamo još 24 sata za potpunu adaptaciju. Sve možemo da rešimo koncentracijom, željom, voljom, sve može dodatnim naporom.

Milošević ističe da postoje igrači na koje moraju da posebno obrate pažnju.

Na pitanje da li bi potpisao nerešen rezultat, Milošević je kratko odgovorio: "Ne".

Strateg crno-belih dodaje da filozofiju sigurno neće menjati.

- Partizan će probati da igra svoju igru, ta igra se u nekim segmentima razlikuje, od utakmice do utakmice. Koliko ćemo uspeti da nametnemo svoj stil i napadamo zavisi i o protivnika. Ali, filozofiju i pristup sigurno nećemo da menjamo - zaključio je Savo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading