Vulić: Domaći igrači rešavaju utakmici, nije naš fudbal tako loš

Autor:

Sport

03.10.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je iz Napretka u Crvenu zvezdu, a iako se posle prvih pola godine u crveno-belom pričalo o njegovom odlasku iz kluba Miloš Vulić je sada heroj.

RepublikaFoto: Starsport
Milunović i Vulić su bili najbolji akteri meča

Njegovim ulaskom u igru protiv Olimpijakosa igra Crvene zvezde se drastično popravila, a mladi vezista je postigao i pogodak.

- Kao mali, igrajući „Soni“, stavljao sam igrače protiv kojih sada igram. To je moj san, kao dečaka, postao je realnost sada. Prođe sve to kroz glavu. Velika je čast igrati protiv fudbalera poput Kutinja, Levandovskog i Alkantare - rekao je u izjavi za Kurir Miloš Vulić.

On je istaao da je atmosfera u timu sjajna, iako je konkurencija za mesto u timu izuzetno jaka.

- Svi smo u klubu kao porodica. Vlada sjajna atmosfera. To je ključna stvar za ostvarivanje dobrog rezultata. Svi smo jedni uz druge, i kada je dobro i kada je loše. Ukoliko postoje zavist, prepotencija, klanovi i podele, kvalitet neće doći do izražaja. Veliki broj zvezda ne znači da ćete sigurno biti najbolji.

Sada slede dva duela sa Totenhemom u kojima bi Crvena zvezda dobrim rezultatima obezbedila nadu za još jedno proleće u Evropi.

- Nadam se da ćemo nastaviti u još boljem ritmu. Izgubili smo od Bajerna, a onda smo karakter pokazali protiv Olimpijakosa baš u vreme kada se stvorila slika da smo u padu forme. Jedva čekam gostovanje Totenhemu.

Na kraju je Vulić naglasio da mu je jako drago što su u prethodnim mečevima heroji Crvene zvezde pored njega bili Milan Pavkov, Aleksa Vukanović, Dušan Jovančić…

- Drago mi je da naši, srpski igrači rešavaju bitne utakmice. To je pokazatelj da domaći fudbal uopšte nije toliko loš koliko se priča. Stvara se pogrešna slika. U našoj ligi ima dosta kvalitetnih fudbalera. A potvrda smo mi, u Zvezdi - jasan je bio Vulić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading