Milošević: Ne zanima me tabela!

Autor:

Sport

04.10.2019

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da se njegova ekipa protiv Astane u Ligi Evrope potrudila da na pravi način čestita rođendan JSD Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Crno-beli su u drugom kolu LE pobedili Astanu 2:1.

- Pre svega da se pridružim čestitkama našem voljenom klubu i društvu. Potrudili smo se da sinoćnom utakmicom na pravi način čestitamo rođendan. Ovo je još jedna prilika da se svi uvere koliko je Partizan veliki klub. Drago mi je što to u poslednje vreme pokazuje i moja ekipa, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi. Ovo što smo dosad uradili je dobro, ali nećemo se zadovoljiti time. Imamo još prostora za napredak. Za sada možemo da budemo sreći i da proslavimo rođendan i dosadašnje rezultate- rekao je Milošević novinarima na svečanosti u SC Teleoptik.

Milošević je upitan i kako mu se čini pogled na tabelu grupe L Lige Evrope, gde je Partizan trenutno na prvom mestu sa četiri boda.


- Tabelu ne gledam, ni domaću ni tu u Evropi. Idemo od utakmice do utakmice. Još je dug put, zaista. Imamo prostora za zadovoljstvo, ali nikako i za opuštanje- zaključio je Milošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading