Marko Marin blista posle pobede u Kruševcu: Znao sam da ću postići gol!

Autor:

Sport

06.10.2019

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin je rekao kako je znao da će postići gol na meču protiv Napretka u Kruševcu.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Crveno-beli su zabeležili deveti trijumf u domaćem prvenstvu, pošto je Marin pobedonosni gol postigao u sedmom minutu nadoknade iz slobodnog udarca.

- Veoma bitna pobeda, znao sam da je moj udarac poslednja prilika za gol i trijumf. Bio sam siguran da ću postići pogodak, imao sam već dva slobodna udarca pre tog. U prvom poluvremenu jedan dobar šut, u drugom poluvremenu je njihov golman dobro intervenisao- rekao je Marin posle utakmice.

Zvezda je uputila čak 18 šuteva ka golu rivala. Odolevao je golman Napretka Marko Milošević do poslednjeg momenta, kada ga je savladao Marin.

- Morali smo meč ranije da rešimo, imali smo ogromne šanse. Mislim da smo igrali dobro, lepo smo kombinovali sa Benom, Mateom i Boaćijem napred. Nedostajao nam je samo pogodak, ali tako se osvaja titula, sa pobedama u poslednjim minutima- rekao je strelac jedinog gola na utakmici.

Istakao je Marin i zadovoljstvo zbog dobrih rezultata u prethodnom periodu.

- Fantastična nedelja iza nas, posle pobede nad Olimpijakosom u Ligi šampiona, što je velika stvar za nas i celu zemlju.Sada smo ostvarili bitnu pobedu u prvenstvu i mirno dočekujemo reprezentativnu pauzu posle utakmice sa Trepčom- rekqao je Marin.

Ekipa Vladana Milojevića prva je na tabeli sa dva boda više i utakmicom manje od drugoplasirane Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading