"Voždovac je pobedio najbolji tim u Srbiji!"

Autor:

Sport

07.10.2019

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Voždovca Radomir Koković nije želeo da komentariše suđenje na meču sa Partizanom u Humskoj, koji su gosti dobili sa 2:1.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Voždovca slave pobedu u Humskoj

"Zmajevi" su poveli  posle sumnjivog penala u 25. minutu i teškog kiksa, a slavili nakon pogotka Marka Devića u šestom minutu sudijske nadoknade.

- Sudije rade svoj posao i ne bih komentarisao njihove odluke. Nikad nisam komentarisao, pa neću ni sada - rekao je Koković posle meča.

Bio je posebno zadaovoljan jer smatra da je pobedio najbolji tim u ligi.

- Mi smo došli u goste sjajnom Partizanu, koji verovatno igra najbolji fudbal u Srbiji u ovom trenutku. Znali smo da energetski neće biti na nivou nakon teškog gostovanja u Kazahstanu. Ponosan sam na naše momke, insistirali smo na našoj igri i nakon visokog pritiska. Nekim stvarima sam zadovoljan, nekim malo manje, ali mislim da ćemo posle reprezentativne pauze izgledati još bolje - zaključio je Koković za TV Arenu sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading