Rogan: Nismo zaslužili ovakav poraz, moji igrači i ja takođe imamo porodice, živimo od fudbala!

Autor:

Sport

07.10.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napretka poraženi su od Crvene zvezde u Superligi (1:0), a posle meča trener tima iz Kruševca Predrag Rogan bio je ogorčen...

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Rogan

On nije želeo da umanji pobedu rivala, ali je indirektno kritikovao neke odluke sudije.

- Prvo bih čestitao svim akterima utakmice, nadam se da su gledaoci uživali, mi nismo bili na svom nivou, Zvezda je domninirala, zaslužila je pobedu, ali ne na ovakav način. I mi imamo porodice i živimo od fudbala, nismo se obazirali prethodno na neke stvari koje se dešavaju, ali zaboli kada na ovakav način izgubite utakmicu - rekao je Rogan.

Usledilo je emotivno izlaganje.

- Iskren sam, Zvezda je i ranije zaslužila pobedu, ali neke stvari zabole, jer treba ući u svlačionicu i pogledati igrače u oči, ovo je već treća utakmica da se neke stvari dešavaju, a da smo nemoćni ni mi sa klupe i igrači, treba još neki ljudi da se zapitaju da i mi imamo porodice, da živimo od ovoga, da treba ponovo da dođu sa nekom ambicijom da igraju fudbal i da predstavljaju Napredak. Ovo je usud našeg posla i ambijenta u kojem radimo. Ne umanjujem pobedu Zvezde, ali ostaje bol da primite gol u zaustavnom vremenu, ali moramo dalje, nema nam druge - nastavio je trener Napretka iz Kruševca.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Novinare je zanimalo zašto niko ne digne glas.

-  Ja sam rekao u svlačionici ljudima iz kluba koji su trebali da odreaguju posle utakmice protiv TSC-a, videli ste šta se dešavalo, ovo je već treća utakmica, mi smo neke, da ne kažem, marionete... ali samo da kažem da i ovi momci imaju porodice - završio je Predrag Rogan.

U narednom kolu, nakon reprezentativne pauze, Crvena zvezda u beogradskom derbiju dočekuje Rad, dok Napredak gostuje ekipi Radničkog u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading