Milojević pred Trepču: Radujem se odlasku na Kosovo!

Autor:

Sport

08.10.2019

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je očekivanja pred utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije, u okviru koga se Crvena zvezda sastaje sa ekipom Trepče. Utakmica je na programu u sredu, od 14 časova, u Kosovskoj Mitrovici.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Crvena zvezda uvek ima velika očekivanja. Za dve godine koliko sam trener nedostajao nam je uspeh u Kupu Srbije. Međutim ove godine smo rešeni da napadnemo i trofej koji nam fali poslednjih godina u vitrinama. Krećemo iz Kosovske Mitrovice, drago nam je da idemo da igramo jednu utakmicu među našim sugrađanima na Kosovu – rekao je Milojević i nastavio:

-Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku za susret sa našim narodom koji znamo u kakvoj situaciji se nalazi. Mi ćemo dati sve od sebe da pružimo dobru igru u sportskoj atmosferi, siguran sam da će biti dosta publike. Sa druge strane i za njih je ogromna sreća da uživo vide igrače Crvene zvezde. To je veliki sportski događaj, a samo druženje pre i posle utakmice, kao i susret sa njima ,predstavljaće veliko zadovoljstvo za sve nas, srca će nam biti ispunjena – istakao je trener crveno-belih.

Osvrnuo se Vladan Milojević i na izdanke Omladinske škole Crvene zvezde, koji su za ovu utakmicu priključeni prvom timu.

-Imamo dosta reprezentativaca koji su otišli na okupljanja svojih nacionalnih timova. Nemamo mnogo igrača koji su ostali da treniraju sa nama. Isto tako raspolažemo sa dosta momaka i igrača koji su budućnost Crvene zvezde. Oni su to pokazali na utakmicama Omladinske Lige šampiona, posebno u pobedi protiv Olimpijakosa, i nerešenom rezultatu protiv ekipe kao što je Bajern. Kada god budemo imali prilike mi ćemo ih pozvati da budu deo prvog tima. Mnogo će im značiti da osete kako je igrati seniorski fudbal, jer oni će sigurno u skorijoj budućnosti biti nosioci Crvene zvezde – zaključio je šef stručnog štaba Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading