Šest golova Partizana i petarda Ivanovića u Kupu Srbije

Autor:

Sport

09.10.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana lako su došli do pobede nad ekipom Vodojaže u Kupu Srbije pošto je tim Save Miloševića savladao protivnika sa 6:0.

RepublikaFoto: Starsport
Kombinovani sastav Partizana je lako došao do pobede

Dugo je Vodojaža uspevala da održi početnih 0:0, ali je onda na scenu stupio najbolji akter ovog meča Đorđe Ivanović. Nekadašnji fudbaler Spartaka je u 41. minutu odlično šutirao i matirao golmana domaćina za početnih 1:0.

Na samom startu drugog poluvremena on je duplirao prednost svog tima, a onda je u 62. minutu na pas Lakićevića uspeo da dođe do het-trika.

Četiri minuta kasnije nastavila se goleada Partizana, ali je ovoga puta pogodak za crno-bele postigao Aleksandar Lutovac, kome je ovo bio prvi gol u crno-belom dresu.

U 67. minutu Ivanović je kompletirao svoj poker golova. ali to nije bilo sve. Pred sam sudijski zvižduk za kraj meča Ivanović je pogodio u 90. minutu i postavio konačnih 6:0. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading