(VIDEO) Haos i skandal u Italiji: ŠIPTARI prekinuli prijateljski meč Vojvodine i Breše, Lalatović isključen!

Autor:

Sport

12.10.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine iskoristili su pauzu u prvenstvu da odmere snage sa italijanskom Brešom, ali meč nije završen zbog provokacije albanskih navijača, posle čega je odlučeno da se utakmica ne nastavi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/www021rs
Fudbaleri Vojvodine napuštaju teren

U trenutku prekida rezultat je bio 2:1 u korist italijanskog tima.

U centru pažnje ponovo je bio trener Novosađana Nenad Lalatović. Tek što je "izašao" iz superligaške suspenzije zbog incidenta koji je izazvao u Nišu kada je pretio da će "pričati o nameštenim utakmicama", Lalatović je u Breši zaradio crveni karton u 33. minutu, posle čega je povukao svoj tim sa terena!

U trenutku prekida Breša je vodila 2:0 golovima Donarume i u 7. minutu iz penala i Bizolija u 13. minutu.  

Arbitar meča Daniel Amabile je verovatno zbog prigovora Lalatovića, pokazao treneru Vojvodine put u svlačionicu, što je ovog iziritiralo, pa je sa sobom povukao i igrače.

Usledili su povici navijača sa tribina "cigani, cigani", prekid je trajao desetak minuta, a onda je Lalatović vratio tim i meč je nastavljen. Voša je u nastavku pogodila preko Đuričina, za 2:1, da bi u drugom poluvremenu zbog tenzija kojima su doprinele albanske provokacije, meč prekinut.

Na stadionu "Orzinuovi" prisutno je dvadesetak navijača Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading