(VIDEO) Šok detalji iz Italije: Šiptari mahali zastavama, navijači Voše uleteli, ali ON je rekao KRAJ!

Autor:

Sport

12.10.2019

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatne scene stigle su iz Breše, gde fudbaleri Vojvodine nisu završili prijateljsku utakmicu sa istoimenim domaćim timom, zbog provokacije albanskih navijača, potom i upada srpskih koji su išli u obračun sa "uljezima". Meč je zbog tenzija prekinut pri rezultatu 2:1 za italijanski tim.

RepublikaFoto: FK Vojvodina
Prekinuta utakmica Breše i Vojvodine u Italiji

Novi detalji sa utakmice objavljeni su na zvaničnom sajtu Novosađana.

- Kada je počelo drugo poluvreme, utakmica je ponovo bila prekinuta u 50. minutu i to nakon što se sa suprotne strane terena pojavilo desetak ljudi koji su mahali albanskim zastavama i počeli da provociraju grupu od dvadesetak navijača Vojvodine, koji su nakon toga uleteli na teren - piše u izveštaju sa meča.

Iako su se stekli uslovi da se meč nastavi, to se nije desilo, a razlog je - odbijanje prve zvezde Breše Marija Balotelija da nastavi sa igrom!

- Situacija se smirila nakon nekoliko minuta i oni su se vratili na svoj deo tribine, ali potom je fudbaler domaćih Mario Baloteli iz određenih razloga odbio da nastavi sa igranjem utakmice, te je sudija Daniel Amabile odlučio da meč i definitivno bude prekinut - stoji kao poslednja rečenica na sajtu Vojvodine, u opisu nemilih događaja.

Baloteli je inače zaigrao u drugom poluvremenu, pošto je zamenio strelca prvog gola Donarumu.

Tenzije su eskalirale već u 33. minutu kada je trener "stare dame" Nenad Lalatović isključen zbog prigovora, pa sa sobom povukao i svoje igrače sa terena.

Usledili su povici sa tribina "cigani, cigani", a utakmica je nastavljena posle desetak minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading