"Novinari da rade pošteno svoj posao, a ne da izmišljaju!"

Autor:

Sport

12.10.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman madridskog Reala Tibo Kurtoa osudio je izveštaje pojedinih medija da ima probleme sa napadima panike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tibo Kurtoa

Tu vest je preneo španski „Ok Dijario“, koji se ne smatra izuzetno pouzdanih, a potom se ona pojavila u brojnim drugim medijima.

Belgijski fudbaler je morao da bude zamenjen na poluvremenu utakmice Lige šampiona sa Brižom i potom je propustio u meč sa Granadom. ‚Kraljevski klub‘ se oglasio posle tih izveštaja i objavio da Kurtoa ima problem sa akutnim gastroenteritisom i neravnotežom elektrolita, kao i da je dehidrirao. „Marka“ je čak objavila da je zbog toga izgubio tri kilograma za samo nekoliko dana.

- Znam šta znači biti elitni igrač. Sada sam veoma srećan i nemam te probleme. Odgovornost medija je da ne izmišljaju laži i prenosi gluposti jer u to stvari sa kojima zaista imajuu problema. Mislim da to iskazuje nepoštovanje ne samo prema igraču, već i ljudima koji boluju od toga. Osećam se dobro i vredno treniram, verujem da sam se oporavio. U pitanju je bila jaka prehlada, nije bilo prijatno, ali sam sada dobro pošto sam izgubio nekoliko kilograma - naglasio je Kurtoa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kurtou je u timu zamenio Alfonso Areola, a on se vratio na teren u četvrtak u pobedi svoje reprezentacije nad San Marinom 9:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading