(FOTO/VIDEO) Obezbedili EP, ali i dalje igraju moćno: Belgija rutinski protiv Kazahstana za osmu pobedu!

Autor:

Sport

13.10.2019

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijanci su potvrdili klasu. Imali su od ranije u džepu plasman na Evropsko prvenstvo, a danas su na gostovanju Kazahstanu samo dodatno pokazali koliko su jaki pa su u nebitnoj utakmici po njih izašli kao pobednici rezultatom 2:0 (1:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Belgije

Da igraju Belgijanci dobar fudbal mogli smo da se uverimo već u 21. minutu kada je posle sjajne akcije na asistenciju Praeta Miši Batšuaji pogodio za prednost Belgijanaca.

Kako su reprezentativci Belgije počeli prvo poluvreme, tako su nastavili u drugom. Eden Azar je poslao stvarno fenomenalnu asistenciju do Tome Menijea koji je dobro završio akciju. Zaista je Azar pokazao kakva je klasa od igrača kod ovog poteza.

Koliko su "Crveni-đavoli" zapravo moćni pokazuje i činjenica da im je ovo osma pobeda u kvalifikacijama, da imaju odnos u golovima 30:1 i da im je ovo 24. osvojen bod u osam mečeva.

Sa druge strane Kazahstanu je ovo treći poraz zaredom u kvalifkacijama, ali ova reprezentacija zapravo nema šansu da se plasira na Evropski šampionat.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar je sa kapitenskom trakom predvodio Belgiju u Nur Sultanu

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Belgija sada ima 24 boda, dok je Kazahstan na sedam osvojenih bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading