Tumbaković bez dlake na jeziku: Pitajte Jovića što se nije javio selektoru!

Autor:

Sport

13.10.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković, bez obzira što je naveo da nije ljut, izneo je niz optužbi na račun napadača Reala Luke Jovića, koji je izostavljen za prethodni duel protiv Paragvaja i nadolazeći protiv Litvanije.

RepublikaFoto: Republika
Ljubiša Tumbaković i Aleksandar Mitrović

Jović je prethodnog meseca dobio tek nekoliko minuta u završnici duela protiv Portugala, da bi pod izgovorom da je povređen napusti ekipu pre odlaska za Luksemburg.

Španski "As" je nešto ranije tokom dana objavio da je izostanak Jovića sa spiska Tumbakovićeva osveta, a svoje mišljenje na to dao je iskusni selektor.

- Nemam pravo da budem ljut, već da radim posao najbolje što znamo. Luka je mlad a moja odgovornost ide u pravcu pedagoškog i trenerskog cak i roditeljskog postavljanja prema mladim igracima. Luka je napravio to sto ste rekli, al ne meni nego reprezentaciji. On se javio porukom kad je otišao posle Portugala. A to sto je on prijavio zahteva direktan odgovor, razgovor, a ne poruku. Da li je bio stvarno povređen? To treba da utvrde lekari, a ne ja - rekao je Tumbaković.

Trofejni trener Partizana je zatim tas preneo na Jovićevu stranu, a nastavak priče je najavio po povratku ekipe u Beograd.

- Luka kad već nije ovde, pričaćemo kad se vratimo. Pitajte Luku da li je bio povređen i zašto se nije javio selektoru. Ali meni je ovde problem organizacija utakmice i priprema, a ne da pričam o Joviću. Pričaćemo o njemu posle utakmica, ili kad se vratimo u Beograd - rekao je Tumbaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading