Kanjas otkrio Špancima sve o “Marakani”,tunelu, Zvezdi i Ligi šampiona

Autor:

Sport

14.10.2019

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski vezista Hose Alberto Kanjas govorio je za španske medije o svom iskustvu u Srbiji. On je za radio Marka opisao kako je to igrati u Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
Nad Kanjasom je napravljen faul koji je preokrenuo meč sa Olimpijakosom

- Jako težak teren za svakog protivnika. Kada dođe vreme utakmice navijači napune tribine do poslednjeg mesta, stisnu se i navijaju glasno od prvog do poslednjeg minuta, bez obzira ko je protivnik. Jednostavno, oni ne žele da protivnik oseti da ima ni trunku respekta s njihove strane – ispričao je Kanjas.

On je istakao da rezultati dovoljno govore koliko je teško pobediti srpskog šampiona u Beogradu,

- Rezultati govore za sebe. Svaki veliki protivnik koji nam dođe u goste ne može tek tako da dođe do pobede, već mora ozbiljno da se pomuči. To je benefit koji moramo dalje da eksploatišemo i koristimo.

U Ligi šampiona je Zvezda posle uvodnog poraza pobedila Olimpijakos i popela se na drugo mesto grupe B u LŠ.

- Borimo se za titulu u domaćem prvenstvu, jedan smo od kandidata za šampionski pehar i na tome radimo bespoštedno. Stvari zasad idu jako dobro. Takođe je sve dobro i u Ligi šampiona. Svesni smo koliko je teško sve ovo što smo dosad napravili. Ali, mi želimo da napravimo nove korake napred i nastavimo da se borimo za svaki bod.

Kanjas je otkrio i kako se igrači osećaju kada prelaze put od svlačionice, kroz famozni tunel, do samog terena.

- Naše svlačionice se nalaze izvan stadiona i moramo da pešačimo do samog terena. Tako već sat vremena pre početka utakmice možemo spolja da čujemo navijače na tribinama kako pevaju, urlaju i navijaju za Crvenu zvezdu. Kada se navijači začuju – sve se trese okolo! To je neverovatno, nezaboravno iskustvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading