(VIDEO) Dejo se poklonio na grobu Fadilja Vokrija!

Autor:

Sport

14.10.2019

14:30 >> 15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija Fudbalskog saveza Crne Gore i čelnici Fudbalskog saveza Kosova su odali počast na grobu Fadilja Vokrija, nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije. Predsednik Federacije Crne Gore Dejan Savićević poklonio se ispred Vokrijevog groba, pošto su bili vrlo dobri prijatelji i saradnici.

RepublikaFoto: FFK Kosovo
Savićević u poseti Kosovu

Razlog dolaska predsednika Federacije Crne Gore, Dejana Savićevića je utakmica koju Kosovo igra sa Crnom Gorom u okviru kvalifikacija za EURO 2020.

- U sklopu našeg međunarodnog meča sa Crnom Gorom dočekali smo predsednika federacije Savićevića, legendu ovih zemalja bivše Jugoslavije i Evrope. Bio je dobar prijatelj našeg bivšeg predsednika Fadilja Vokrija, a povodom utakmice došao je da poseti grob Fadilja Vokrija kako bi ga se sećao- rekli su iz Fudbalskog Saveza Kosova.

Predsednik Saveza Crne Gore Dejan Savićević rekao je da je sa FadilJom Vokrijem bio dobar prijatelji i saradnik i da je došao da mu oda počast.

RepublikaFoto: FFK Kosovo

- Nisam imao priliku da budem na sahrani Fadilja Vokrrija, ali danas sam iskoristio priliku pošto imamo i utakmicu na Kosovu, da dođem i poklonim se pred grobom Fadilja. Fadilj i ja smo bili jako dobri prijatelji i imali smo sjajnu saradnju. Bilo je vrlo teško kad sam čuo za Fadiljovu smrt i naravno da bi bio srećan kad vidi vrhunske rezultate na Kosovu, ali ovo je život - rekao je.

 

 

Predsednik FFK-a Agim Ademi u društvu potpredsednika Bakira Burija i generalnog sekretara Erola Salihua priredio je večeru za čelnike Crnogorskog fudbalskog saveza na čelu sa njegovim predsednikom Dejanom Savićevićem kao i za delegata UEFA za utakmicu kvalifikacija za Euro 2020. između Kosova i Crne Gore, javlja FFK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading