Njegoš Petrović: Dosta emocija, ali ako budem na terenu biću pun motiva!

Autor:

Sport

17.10.2019

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović će u petak od 20 časova biti u kombinaciji za meč sa Radom, klubom u kome je ponikao.

RepublikaFoto: Starsport
Očekuje ga meč sa klubom u kome je proveo 9 godina

– Osećam dosta emocija, čudesno mi sve deluje uoči utakmice sa klubom u kojem sa proveo devet godina – kaže jedan od dvojice Orlića u selekciji Ilije Stolice, posle povratka iz Poljske.

Petrović je u smiraj letnjeg prelaznog roka došao u Crvenu zvezdu upravo iz Rada, a od tada je mladi reprezentativac Srbije počeo da se ustaljuje u timu crveno-belih. Pred ovaj meč se nada da će biti u timu i ističe da će dati sve od sebe ako bude na terenu.

– Ukoliko budem bio na terenu učiniću sve da doprinesem pobedi. Obaveza nam je da osvajamo bodove u svakom meču. Nemamo pravo na kiks. Osvajanje prvenstva nam je prioritet, titula nam i donosi učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona – podseća NJegoš.

Mladi vezista crveno-belih do pre šest meseci pripremao se kao adut Rada za okršaje sa prvakom Srbije.

– Dok sam nosio dres Građevinara uvek sam verovao u najbolje i kad smo se sastajali sa Zvezdom. Koliko god da deluje nemoguće normalno je i prirodno nadati se uspehu. Mi mlađi uvek smo bili puni motiva, želje za dokazivanjem protiv velikog kluba. Sad kad sam na Marakani dobro mi je poznato šta će moji doskorašnji saigrači da urade ne bi li priredili iznenađenje. Oprezni smo, još više svesni našeg kvaliteta i očekujemo bodove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading