Totenhem jedva izvukao bod sa fenjerašem pred Zvezdu

Autor:

Sport

19.10.2019

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema odigrali su još jedan neubedljiv meč i remizirali su na svom stadionu 1:1 sa poslednjeplasiranim timom Premijer lige Votfordom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Još jedan loš meč Sparsa

Posle velike neopreznosti odbrane Votford je u vođstvo doveo stameni vezista Abdulaje Dukure. Dugo je vodio gostujući tim, ali je u drugom poluvremenu Dele Ali stigao do lopte pre golmana Fostera i izjednačio.

Najveću dramu videli smo u derbiju začelja. Brajton je preko defanzivca Vebstera poveo protiv Aston Vile, ali je potom u razmaku od pet minuta Aron Moj dobio dva žuta kartona.

To je bio signal za preokret. Prvo je Griliš izjednačio, a onda je u 95. minutu Met Target pogodio za 2.1.

Čelsi je teže nego što se očekivalo pobedio Njukals, bilo je 1:0 na Stamford Bridžu, a jedini gol na meču delo je Markosa Alonsa.

Preokret je viđen i u Lesteru, gde je Kris Vud doveo gostujući Barnli u vođstvo u prvom poluvremenu. Ipak Džejmi Vardi je na isteku prvog dela igre izjednačio, da bi u 74. minutu tim Brendana Rodžersa obezbedio pobedu preko Jurija Tilemansa.

Bodove su podelili i timovi Vulvsa i Sautemptona, te Bornmuta i Noriča. Sautempton je poveo preko Ingsa, ali je u 61. minutu sa bele tačke Raul Himenez bio precizan. Bornmut i Norič su odigrali meč bez golova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading