Bajernov trening iz košmara: Fudbaler se uhvatio za srce i pao na travu, hitna pomoć odmah reagovala!

Autor:

Sport

20.10.2019

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama na treningu Bajerna iz Minhena dan nakon meča sa Augzburgom (2:2). Vezisti Bavaraca Korentinu Tolisu pozlilo je tokom zagrevanja pa je morala da reaguje hitna pomoć.

Fudbaleri Bajerna

Naime, kako prenosi nemački "Bild", tokom nedelje ujutru trenirali su samo oni fudbaleri koji su igrali na subotnjem meču, a među njima su bili Tomas Miler, Alfonso Dejvis i Korentin Toliso.

List navodi da je tokom jedne vežbe sa loptom Tolizo iznenada zastao, seo na pod i uhvatio se za grudi u predelu srca. Svi oko njega momentalno su dotrčali, jer su pomislili da je reč o srčanom udaru fudbalera koji je osvojio titulu svetskog prvaka sa Francuskom.

Trener Niko Kovač prekinuo je trening, a u pomoć je pozvan klupski lekar Peter Uebleker. Bild dodaje da se Tolizo posle svega oseća dobro i da je reč o "nelagodi" koja se dogodila u lošem momentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading