Islanđanin u 91. minutu ukrao bodove Bajernu!

Autor:

Sport

19.10.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće iznenađenje osmog kola Bundeslige videli smo u Augzburgu gde je domaći tim uspeo da “ukrade” bodove Bajernu, pošto se meč završio rezultatom 2:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šok za tim Nika Kovača

Poveo je Augzburg preko Rihtera u prvom minutu. Golovima Levandovskog i Gnabrija Bajern je poveo, ali je Fibogason u 91, minutu izjednačio i uzeo bod za svoj tim.

Borusija Menhengladbah je ostala na prvom mestu na tabreli pošto su RB Lajpcig i Volfsburg igrali nerešeno. Timo Verner je na startu drugog poluvremena doveo Lajpcig u vođstvo, ali je Veghorst izjednačio u 82. minutu.

Remi smo videli i u duelu Verdera i Herte. Sargent je doveo domaćina u vođstvo, a za Hetu je za konačnih 1:1 pogodio Lukebakio. Reprezentativci Srbije Miloš Veljković i Marko Grujić odigrali sup o 90 minuta.

Timovi sa dna tabele Fortuna Dizeldorf i Union Berlin upisali su važne pobede. Fortuna je golom Heningsa bila bolja od Majnca, dok su Berlinci sa 2:0 savladali Frajburg.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading