Matić ne dolazi u Humsku!

Autor:

Sport

21.10.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić neće moći da pomogne saigračima iz Mančester junajteda na gostovanju Partizanu u Beogradu zbog problema sa povredom koju vuče već duže vreme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matić ne dolazi u Beograd

Crno-beli u četvrtak 24. oktobra od 18.55 časova dočekuju ekipu sa "Old Traforda" u susretu trećeg kola takmičenja po grupama u Ligi Evrope.

Junajted u poslednje vreme ima dosta povređenih igrača, što je svakako nuticalo na slab start u sezoni Premijer lige, a kada je reč o Matiću, Ole Gunar Solskjer je otkrio zašto ga nije bilo u protokolu za meč sa Liverpulom.

- Nemanja je u poslednje vreme igrao povređen, odličili smo da tako više ne može da nastavi. Tako da iskreno ne znam koliko ga neće biti na terenu- otkrio je Solskjer.

Junajted je posle dužeg vremena igrao sa trojicom u zadnjoj liniji. Aksel Tuanzebe se povredio na zagrevanju pred meč sa Liverpulom pa je umesto njega zaigrao Markos Roho.

- Ne znam koliko Aksel neće moći da igra, ali se nadam povratku Lingarda veoma brzo. Takođe, Marsijal će imati sve veću minutažu, a što se tiče Pogbe testiraćemo ga i videti definitivno koliko će još pauzirati. Takođe, povratak Luka Šoa nije daleko, tako da stvari izgledaju znatno bolje- zaključio je Norvežanin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading