Za legendu, ZA BUNJU: Fenomenalna najava Engleza za utakmicu Totenhema i Zvezde!

Autor:

Sport

21.10.2019

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudlbaleri Totenhema ugostiće Crvenu zvezdu ovog utorka (21.00) u Londonu, a oba kluba će imati idealnu priliku da igraju u čast nekadašnjeg igrača i jednog i drugog tima, Gorana Bunjevčevića...

RepublikaFoto: Starsport
Goran Bunjevčević

Utakmica Totenhem - Crvena zvezda (utorak, 21.00) u Ligi šampiona biće idealna prilika da se svi sete Bunje i još jednom mu odaju počast. Posebno su Englezi za to bili inspirisani, pa je novinar Čarli Eklšer, koji dugo prati "Pevce", osetio veliku želju da podseti na Bunjine dane u Londonu.

- Bio je toliko ljubazan i prijatan da bi se izvinio protivničkom igraču zato što ga je faulirao - najbolje ga je opisao Eklšer u autorskom tekstu za Theathletic.com.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Bunjevčević sa kapitenskom trakom u dresu Zvezde

Jedan od urednika portala, Džejms Mau, izneo je još jedno mišljenje o Bunjevčeviću: Nije bio velika ličnost među navijačima Totenhema tokom svog boravka u Engleskoj, ali je zato bilo veoma jasno da je omiljen među igračima i u stručnom štabu.

Englezi su u tekstu podsetili da je Bunjevčević bitku sa opakom bolešću izgubio posle fijaska Srbije na Svetskom prvenstvu, što je dodatno dotuklo sve ljubitleje fudbala.

- Trebalo je da bude sa timom u Rusiji. Umesto da ispuni svoje snove na Svetskom prvenstvu, vodio je životnu bitku jer je bio u komi dva meseca. Selektor Mladen Krstajić slomio se u suzama, kapiten Aleksandar Kolarov u neverici je odmahivao glavom. Samo nedelju dana ranije, Kolarov je gol protiv Kostarike posvetio čoveku koji je u Srbiji poznat kao "Bunja" - pišu Englezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading