Poketino: 5:0 nije realan rezultat!

Autor:

Sport

22.10.2019

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Totenhema Maurisio Poketino smatra da njegov tim jeste zaslužio pobedu, ali ne od pet golova razlike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Kriza o kojoj se pričalo pre utakmice zaboravljena je vrlo brzo, već do 16. minuta kada je Son pogodio za 2:0, a Zvezda bila u nokdaunu.

- Premijer liga je jedno, a drugo Liga šampiona. Naravno, mi smo sedmi u PL, a drugi ovde. Nismo dobro krenuli kao što smo očekivali, ali nam je bitno da izgradimo samopouzdanje. Radili smo mnogo naporno, sa mnogo posvećenosti i naravno da je ovakav nastup bitan za nas i tri boda za to samopouzdanje - rekao je Poketino za "Arenusport".

Srpski šampion je posle dva primljena gola imao period dobre igre, nije ga iskoristio i usledio je hladan tuš u 44. minutu kada je Son pogodio za 3:0 i jasno stavio do znanja ko će biti pobednik.

- Tih prvih petnaestak minuta je uvek ključno, bilo je teško za Zvezdu da se vrati i igra posle 2:0. Takve stvari se dešavaju. U nekim utakmicama ne primite gol rano, Zvezda je dobar tim i ima dobrog trenera i štab naravno. Svaki tim u grupi ima šansu da prođe i zato je teško igrati protiv svakog, pa moramo da ostanemo na zemlji - dodao je Argentinac.

Na pitanje da li je razlika od 5:0 realna, menadžer "Pevaca" kaže da je fudbal bio daleko ujednačeniji nego rezultat.

- Ne mislim da je razlika realna. Desilo se nama protiv Bajerna iz Minhena i znate, bili smo precizni i koristili smo sve šanse kao Bajern protiv nas i ponekad se dešavaju takve situacije. Mislim da je nivo fudbala bio jednak, ali u fudbalu sve zavisi od toga da li koristite šanse, a mi smo to večeras radili - zaključio je Poketino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading