(VIDEO) Drakonska kazna za nameštanje: 5 miliona dinara i po 10 oduzetih bodova za Smederevo i Kabel!

Autor:

Sport

25.10.2019

14:10 >> 14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utakmici Prve lige Srbije između Smedereva i Kabela videli smo preokret, vođstvo Novosađana od 1:0, pa onda pobedu domaćina 2:1. Ipak, ta pobeda nije bila regularna!

RepublikaFoto: Republika
Opet kazna za nameštanje

Istražni organi FSS-a utvrdili su da je ta utakmica nameštena, a ranijih dana bilo je reči o tome da je UEFA odmah alarmirala organe FSS-a i da je odmah utvrđeno da je utakmica nameštena.

Organi FSS-a su rešili da oba tima budu drakonski kažnjena. Kabel će morati da plati 3 miliona dinara, a Smederevo 2 miliona.

Oba tima će biti kažnjena i oduzimanjem bodova, pa će tako oba tima ostati bez 10 bodova, što će ih zakucati za dno tabele Prve lige Srbije.

Osim načina na koji su golovi padali sumnjive su i izmene koje je napravio trener Kabela. On je na poluvremenu izvršio sve tri izmene, a onda je zbog povrede tim iz Novog Sada meč završio sa 10 igrača na terenu. 

FK Smederevo je u prošlim godinama i ranije kažnjavano, zbog nameštanja utakmice sa Mihajlovcem pre nekoliko sezona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading