(VIDEO) Siti na domaćem terenu sa pola snage: Sterling počeo, Gindogan zakucao Vilu!

Autor:

Sport

26.10.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija savladali su pred svojim navijačima Aston Vilu sa 3:0 u 10. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija

Sitiju je ovo bio sedmi trijumf u sezoni i sada su na tri boda od lidera Liverpula, koji doduše tek u nedalju igra utakmicu 10. kola Premijer lige.

Tokom prvih 45 minuta na Etihadu nije bilo golova. Nekoliko solidnih šansi propustio je Siti. Prvo je Žezus promašio zicer posle pet minuta igre. Potom je u 24. minutu Aston Vila tražila penal, sudija je konsultovao VAR, ali molbe gostiju nisu uslišene. 

U finišu poluvremena Silva je prokockao priliku da zatrese mrežu gostiju pa je bilo 0:0, nakon 45 minuta igre. Ipak, Siti je sve nadoknadio tokom drugog dela meča.

Žezus je već u 46. doneo prednost svom timu. Potom je u 65. De Brujne fantastičnim golom duplirao prednost. A, već u 71. minutu Gundogan je zakucao loptu u mrežu za konačnih 3:0. 

Mančester siti utakmicu nije završio u punom sastavu pošto je Fernandinjo zaradio isključenje nakon drugog žutog kartona u finišu utakmice.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading