Oglasio se FSS o slučaju Jovića: Evo koja je sudbina napadača Reala u reprezentaciji Srbije!

Autor:

Sport

29.10.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković nije zvao Luku Jovića za mečeve protiv Paragvaja i Litvanije, pa su odmah krenule priče o kršenju discipline i odstranjivanju napadača Reala iz "orlova". Sportski direktor reprezentacije Srbije Vladimir Matijašević izneo stav saveza.

RepublikaFoto: Uefa.com
Luka Jović

Fudbaler Real Madrida je pred meč sa Luksemburgom javio jednom članu stručnog štaba da ima problem sa povredom i to SMS porukom što se nije dopalo strategu "orlova".

Mnogi smatraju da je njegovo nepozivanje kazna za takav postupak, ali sportski direktor reprezentacije Srbije Vladimir Matijašević istakao je u izjavi za "Telegraf" da takve stvari nisu neuobičajene.

- Nije to ništa neuobičajeno, to se događa i drugima. Luka je posle meča sa Portugalom bio povređen, ali se nije javio selektoru. Pričao sam s njim i objasnio mu da disciplina mora da se poštuje. Mislim da neće biti nikakvih problema u budućnosti ako se bude pridržavao toga. Jović je pogrešio, ali nije odstranjen iz reprezentacije- rekao je Matijašević koji je potom naveo primer Dušana Tadića.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Matijašević

- Ako Tadić, koji je kapiten Ajaksa i zamenik kapitena Srbije, može dva puta da dođe u Pazovu i javi da ima problema sa leđima, onda mogu i svi ostali. Želimo da napravimo kvalitetnu grupu, da se poštuju pravila. Jović nije precrtan, on je talentovan igrač, budućnost našeg fudbala. Mlad je i normalno je da greši, ali za svakoga postoji novo sutra- istakao je sportski direktor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading