Zvezda nije dozvolila iznenađenje na "Marakani": Crveno-beli rutinski protiv hita Superlige!

Autor:

Sport

30.10.2019

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu TSC iz Bačke Topole u 14. kolu Linglong Superlige Srbije rezultatom 3:1.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Simić zapečatio Zvezdinu pobedu

Zvezda je iz prve šanse na meču došla do gola. Marin je sjajno centrirao iz slobodnog udarca, Tomane se našao na pravom mestu i glavom savladao Filipovića već u 12. minutu.

Crveno-beli su odmah uspostavili inicijativu na meču. U 28. minutu se dogodila sporna situacija, Milunović je udario rukom u glavu Tumbasevića koji je pokušao da dođe do lopte. On ne bi stigao do nje jer je Popović bio tu da reaguje, ali opet Tumbasević je dobio lakat u lice.

Zvezda je u finišu prvog poluvremena zadala novi udarac gostima. Odlična kontra crveno-belih, Marin je dodao loptu do Gobeljića, ovaj je želeo da pronađe Tomanea, ali pre nego što je lopta stigla do njega Grabež je reagovao i ubacio loptu nehotice u svoj gol.

Međutim, u 63. minutu, autogol postiže i domaćin. Velika greška Žandera, umesto da izbaci loptu, on ju je loše zahvatio i poslao je u svoju mrežu.

RepublikaFoto: Starsport

Ali, Žander se iskupio za svoju grešku i osigurao pobedu crveno-belima u 78. minutu. Ponovo odlična akcija crveno-belih, Marin je dodao loptu do Žandera, ovaj je sjajno pronašao Simića koji je samo postavio stopalo i poslao loptu iza leđa golmana Filipovića za konačan rezultat na "Marakani".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading