"Izdignemo se kad je nateže!"

Autor:

Sport

03.11.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu iz Novog Sada sa 4:0 u okviru 15. kola Linglong Superlige Srbije. Jedan od najzapaženijih aktera i kandidat za strelca gola sezone, Saša Zdjelar izneo je svoje mišljenje nakon utakmice i ubedljive pobede.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Zdjelar

-Odigrali smo jednu odličnu utakmicu iz svih aspekata. Odlično smo branili, bili kompaktni i to nam je donelo niz mogućnosti za pobedu sa visokim rezultatom i lepim golovima. Mislim da je ekipa uradila jedan veliki posao posebno posle poraza koji smo doživeli na Brdu sa Čukaričkim. Koliko sve to bio fudbal i sa neke strane je ljudski kada kiksnete, kada ste u Partizanu svi znamo da se to ne prašta i da se zahteva i očekuje samo pobeda - rekao je Saša Zdjelar i dodao:

- I dok bi možda neka ekipa pala posle svega mi smo još jednom pokazali da znamo u najtežim situacijama i pod ogromnim pritiskom da se izdignemo i pokažemo karakter kao danas. Ova utakmica i konačan rezultat nam je pomogao da se vratimo psihički i spremimo za utakmicu sa Mančesterom - zaključio je vezista Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading