(VIDEO) Bakljada, transparent i pesma za Kiću! Grobari se ovako oprostili od ubijenog vođe!

Autor:

Sport

03.11.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijač Partizana Ljubomir Marković Kića, ubijen je u petak uveče u ulici Grčića Milenka u Beogradu kada su na njega pucale zasad nepoznate osobe koje su ispalile šest hitaca iz vatrenog oružja.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ljubomir Marković Kića

Navijači Partizana su mu odali počast posle meča sa Vojvodinom.

U večernjim satima navijači su se okupili na Jugu, stavili transparent, upalili baklje i zapevali pesmu "Ti si ponos moga grada", poznatu po tome što ju je u vreme kada je vodio navijanje redovno započinjao.

Inače, Marković je bio deo starog tabora grupe Alkatraz, zajedno sa Milošem Radisavljevićem Kimijem je vodio navijanje. Za njega je javnost prvi put čula 2009. godine pošto je bio jedan od osumnjičenih za ubistvo francuskog državljanina i navijača Tuluza Brisa Tatona.

Marković je zbog toga sa Ivanom Grkovićem, osuđen na po 30 godina zatvora, ali mu je ta kazna kasnije preinačena. Marković je za ubistvo Brisa Tatona dobio 13 godina i 2 meseca, a iz zatvora je pušten 2017. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading