Zvezdo, osveti se mesarima iz Londona!

Autor:

Sport

05.11.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goreće sutra uveče Marakana (21.00, RTS 1, Arena sport 1) kada fudbaleri Crvene zvezde budu udarili na Totenhem u 4. kolu B grupe Lige šampiona. Više od 50.000 "Delija" bodriće prvaka Srbije u pokušaju da se osveti "pevcima" za katastrofalan poraz od 5:0 pre samo dve nedelje, a da im neće opasnost predstavljati samo umeće sa loptom gostiju već i njihovi prljavi i bezobzirni potezi, potvrđuje brutalan lom noge Evertonovog veziste Andrea Gomesa.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dušan Savić veruje u svoju Zvezdu!

Naime, napadač Totenhema Hjung Min Son (27) i desni bek Serž Orije (27) divljačkim zajedničkim startom polomili su nogu Portugalcu i na taj način mu ugrozili karijeru, pa su društvene mreže i portali u Srbiji sa punim pravom puni negativnih komentara na račun mesara iz Londona. Ipak, da Beograđani imaju kvalitet i snage za veliku pobedu, smatra legendarni golgeter crveno-belih Dušan Savić (64), koji za Srpski telegraf najavljuje bespoštednu borbu sa Englezima.

NEOSVOJIVA TRVĐAVA

As rodom sa Uba za naš list naglašava da je Zvezda totalno drugačija ekipa kod kuće nego na strani, a sličan zaključak mogao bi da se izvede i za "pevce", budući da tim Maurisija Poketina ove sezone na osam gostovanja u svim takmičenjima nije slavio.

- Realno gledajući, prednost u kvalitetu igračkog kadra i iskustvu velikih mečeva je na strani Totenhema. Međutim, na Marakani crveno-beli su u prošlosti pobeđivali i veće i skuplje timove od sutrašnjeg rivala, tako da nema razloga za predaju. Naprotiv, verujem da su izvučene pouke iz ubedljivog poraza u Londonu i da trener domaćih Vladan Milojević neće dozvoliti da padne beogradska neosvojiva tvrđava. Što se tiče Gomesa, žao mi je zbog preloma noge, ali to se dešava. Nisu Son i Orije imali nameru da ga povrede - kaže Savić.

ČVRSTO NA KASAPINE

Usijao se internet od reakcija Zvezdinih navijača koji su pomno gledali duel Everton - Totenhem i jezivu scenu iz 78. minuta, kada su Azijat i Afrikanac krvnički slomili članak nekadašnjem asu Barselone. Son je plakao kao kiša kada je shvatio šta je uradio.

"Nije mu nogu polomio Son nego onaj kasapin Orije", jedan je od komentara ispod izveštaja o jezivom detalju sa Gudisona.

"Plakaće i u Beogradu pred 50.000 zvezdaša", nadovezao se još jedan simpatizer lidera Superlige.

Nema šta, gledaćemo sutra borbu na krv i nož na našem najvećem stadionu. I to bukvalno.

Besramni Poketino: Nije faul za crveni!

Iako su se sami vinovnici teškog incidenta u Liverpulu Son i Orije hvatali za glavu nakon što su shvatili da su uništili nogu nesrećnom Gomesu, trener Totenhema Maurisio Poketino jedini na svetu smatrao je da Korejac nije zaslužio crveni karton nakon brutalnog faula.

- Jasno se vidi na televizijskom snimku da Son nije imao nameru da povredi Gomesa i zato smatram da naš napadač nije zaslužio da dobije crveni karton! Jeste užasno to što se dogodilo Portugalcu, ali poenta je u samom startu, a ne u onome što se nakon toga dogodilo - branio je neodbranjivo Argentinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading