Ljubimac "Delija" samouveren: Borjan zna recept za pobedu protiv viceprvaka Evrope!

Autor:

Sport

04.11.2019

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman prvaka Srbije i učesnika grupne faze Lige šampiona, Milan Borjan izneo je svoja očekivanja pred utakmicu 4. kola grupe B evropskog kontinentalnog takmičenja u kojem Crvena zvezda dočekuje Totenhem. Meč vicešampiona Evrope i crveno-belih iz Beograda igra se u sredu od 21 čas na stadionu Rajko Mitić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan Borjan

Golman Crvene zvezde Milan Borjan nije hteo da ističe nikog od pojedinaca ko bi mogao da odluči meč sa Totenhemom u Ligi šampiona i podsetio da se ekipa tog kalibra može pobediti na samo jedan način.

- Srce ostavljam i na terenu i van terena tako da ću i u sredu svoj maksimum da dam i Bog će da pogleda i da nas podari - rekao je Borjan na otvaranju Zvezda TV.

Zvezda šestog novembra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić" igra revanš sa Pevcima, nakon teškog poraza i 5:0 u Londonu.

- Zvezdaška javnost je specifična, mnogo traže od nas ali smo i veliki klub pa treba da traže. Na nama je da se pokažemo na terenu i to oni prepoznaju. Mnogo puta smo ostavili srce, pa izgubili utakmicu, ali su oni to prepoznali i podržali nas. Nadam se da ćemo u sredu izaći, dati sve od sebe i izaći kao pobednici - opisao je golman Zvezde.

Borjan je uveren da Vladan Milojević, Milan Kosanović i ostatak stručnog štaba radi dobar posao i da ključ dobrog rezultata može da bude u njihovoj analizi.

- Treba da slušamo stručni štab jer rade sjajnu analizu, upravo sad idemo u karantin malo da odmorimo i pogledamo tu analizu, da se pripremimo. Sve zavisi od toga kako mi uđemo u utakmicu. Imamo našeg 12. igrača što su naši navijači, verujem da će biti pun stadion, pa da uzmemo tri boda - kaže čuvar mreže reprezentacije Kanade.

Ukoliko se analiza ne isprati kako treba, onda se desi posledica kakva je bila "petarda" u Londonu.

- Ako krenemo da radimo nešto naše i izgubimo to što nam je stručni štab rekao, ulazimo u probleme. Tako smo ušli u probleme u Londonu, nismo slušali od početka ono što nam je bio plan i zato smo toliko i poraženi... Ja verujem, ne bih ni izlazio na teren da ne verujem - jasan je Borjan.

Uprkos promenljivim rezultatima u grupnim fazama Lige šampiona, Zvezda je u onom bitnijem delu sezone - kvalifikacijama pokazala da je najbolja kada je najteže i to je jedna od prednosti ovog tima.

- Mislim da imamo izvanrednu ekipu, nekad dođe pad pa primimo neki gol koji ne treba, ali smo pokazali u ključnim momentima, kada je bilo najteže, da smo tim i da možemo da pobedimo bilo koga i prođemo dalje - kaže prvi golman crveno-belih.

Druga prednost je po mišljenju čuvara Zvezdine mreže u njenom kolektivu.

- Nema tu jedan igrač, tu je cela ekipa. Pavkov jeste bio taj koji je postigao dva gola ali moraju da se pogledaju i ostali igrači koji su bili tog dana protiv Liverpula i koji su svako uklizavanje i pasove ka njemu pravili. Borili su se, davali maksimum. Za mene ne postoji pojedinac, nego ekipa i to je ono što krasi ovu Crvenu zvezdu - zaključio je golman srpskog šampiona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading