Milošević: Partizan nije kao drugi; Stojković: Nemamo strah od Mančestera

Autor:

Sport

05.11.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liga Evrope se igra u četvrtak, a pred mečeve četvrtog kola u TV programu ovog takmičenja gostovali su Savo Milošević i Vladimir Stojković.

RepublikaFoto: Starsport
Ima samopouzdanje pred Mančester junajted

– Igračima stalno ponavljam da je najbolja stvar koja može da nam se desi, takmičenje sa najboljima, kako bismo tačno videli gde smo. U prve tri utakmice odradili smo fenomenalan posao, moramo da nastavimo da razmišljamo na taj način – istakao je šef struke crno-belih.

Partizan za sada ima po jednu pobedu, poraz i remi, a Milošević je zadovoljan prikazanim.

– U dosadašnja tri meča prikazali smo najbolja izdanja u sezoni. Ukoliko uspemo da i u naredna tri susreta ponovimo isto, imaćemo dobre šanse da se kvalifikujemo u nokaut fazu.

On nije pričao samo o sadašnjem trenutku, već i o svojim počecima u Partizanu.

– Došao sam u Partizan sa 15 godina, velika promena, stigao sam iz Bosne i Hercegovine. Istovremeno, to je predstavljalo ispunjenje najvećeg životnog sna. Sećam se, praktično, svakog detalja, mogao bih danima da pričam šta je taj transfer predstavljao za mene. Bila mi je čast da igram za Partizan, sad je još veća, da budem njegov trener.

Na kraju je pohvalio i navijače crno-belih.

– Partizan nije kao bilo koji drugi klub. Čak i naši navijači imaju poseban karakter. Mogli smo da vidimo posle utakmice sa Mančester junajtedom da je i Ole Gunar Solskjer aplaudirao našoj publici.

Za ovaj program pričao je Vladimir Stojković.

– Otkako je stigao šef Milošević, ambijent je sjajan. Svi momci su srećni i zadovoljni, vlada familijarna atmosfera, to se prenosi i na igru. Ni u jednom drugom klubu nisam osetio takvu povezanost na treninzima i sastancima.

On je optimističan pred gostovanje Mančester junajtedu.

– Eto, u fudbalu se ne dešava da uvek pobedi bolji. Verovatno će da dođu trenuci kad ćemo da se suočimo sa boljim od sebe, ali to je takmičenje i najbolji način da se razvijamo i napredujemo. Nemamo strah ni od koga, želimo da nastavimo da rastemo – naglasio je Stojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading