Vučelić pred Junajted: Onome ko veruje u čuda, ona se i dešavaju

Autor:

Sport

06.11.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana Milorad Vučelić razgovarao je sa novinarima pred odlazak fudbalera Partizana u Mančester na duel Lige Evrope sa Mančester junajtedom.

RepublikaFoto: Starsport
Optimista pred Junajted

On je naglasio da bi želeo srdačan susret sa upravom engleskog velikana, te da smatra da njegov tim može da napravi veliki uspeh.

– Voleo bih prvo da ti susreti budu srdačni sa njihovom upravom, a da ta čestitka bude upućena zbog naše pobede ili nerešenog ishoda. Idemo na „Old Traford“, igramo protiv velikog kluba, idemo da pobedimo da izvučemo što bolji rezultat i onaj ko veruje u čuda, čuda mu se dešavaju. Mi smo u Beogradu igrali ravnopravno sa Mančesterom, ako tako budemo igrali i u četvrtak verujemo u pozitivan rezultat – rekao je predsednik Partizana, Milorad Vučelić.

Najviše se pred ovu utakmicu priča o vezistima crno-belih Bibrasu Nathu i Sejdubi Sumi.

– Natho i Suma bi mogli da budu junaci. Ma neka bude junak bilo kod od njih kom se ukaže prilika, bitno je da igramo timski kako Partizan igra.

Posle prethodnog meča bilo je mnogo povika na suđenje, ali se sada u Partizanu nadalju boljem deljenju pravde.

– Nadam se boljem suđenju, u prvoj utakmici je ono bilo slabo. Bio je penal za partizan, da je bilo VAR-a, on bi bio sviran – zaključio je Vučelić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading