Pavlović: Mislim da ćemo dati gol Junajtedu

Autor:

Sport

06.11.2019

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Strahinja Pavlović izjavio je da je uveren da će crno-beli postići gol na Old Trafordu u meču 4. kola grupe L Lige Evrope protiv Mančester Junajteda.

RepublikaFoto: Starsport
Pavlović ističe da može da napadne Mančester

- Najbitnije je da naša defanziva odradi posao na najvišem mogućem nivou. Da pokušamo da ne primimo gol, a mislim da ćemo ga dati - rekao je Pavlović novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" pred polazak u Mančester.

Crveni đavoli" pre dve nedelje slavili su u Humskoj 1:0, golom Entonija Marsijala sa penala, a defanzivac crno-belih ističe da sada imaju bolji uvid u igru izabranika Ole Gunara Solskjera.

- Znamo kako igra Mančester. Nažalost, nismo uspeli da pobedimo na našem stadionu. Junajted je bio za nijasu bolji, iz penala. Sad imamo uvidu u njegovu igru. Možda će opet ući opreznije, sa trojicom štopera u poslednjoj liniji, ali videli smo i mi da i mi možemo da budemo opasni, da umemo da zapretimo - zaključio je Pavlović.

Meč između fudbalera Mančester Junajteda i Partizana igra se sutra od 21 sat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading