Milošević pobesneo na konferenciji: Mi nismo rasisti, informišite se bolje!

Autor:

Sport

06.11.2019

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević smatra da je njegova ekipa u dobroj formi i da stoga očekuje kvalitetnu utakmicu i "pozitivan rezultat" protiv Mančester junajteda. Međutim, očigledno da Englezi nemaju baš lepo mišljenje o Srbiji, pošto su konferenciju obeležila pitanja o rasizmu.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Nešto slično se nedavno desilo i Vladanu Milojeviću na konferenciji pred meč sa Totenhemom u Ligi šampiona. Milošević je, kao i njegov kolega sa klupe Zvezde bio pomalo iritiran tim stvarima.

- Nemam problem da pričam o rasizmu. Jedina stvar je što mislim da uopšte nemamo problem sa rasizmom, posebno ne u Srbiji, neću da pričam o okolnim zemljama. Mi nemamo posebna tela ili komisije koje se time bave jer nemamo taj problem i to je odgovor - rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Usledila je konstatacija novinara da Zvezdini navijači pre dve nedelje nisu mogli u London na meč sa Totenhemom upravo zbog rasizma, pa je Milošević rekao da ta informacija novinara nije dobra.

RepublikaFoto: Starsport

- To nije zbog rasizma, niste dobro pročitali... Nemam vremena da sada objašnjavam, ali treba bolje da pročitate. Definitivno je važna tema, ali rekao sam previše puta. Igrao sam 14 godina u inostranstvu, sa mnogo stranih igrača. Generalno sam se borio za demokratiju u svojoj zemlji i bilo kakav vid diskriminacije u mojoj zemlji je neprihvatljiv. Kao osoba osoba koja je 14 godina bila van i onda se vratila u Srbiju, mogu da vam sa sigurnošću kažem da mi nismo rasisti - jasan je bio Milošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading