Lampard samouveren: Ovo je tek nagoveštaj!

Autor:

Sport

09.11.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Frenk Lampard bio je zadovoljan onim što su njegovi izabranici pokazali u utakmici protiv Kristal Palasa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frank Lampard

"Plavci" su slavili na svom terenu sa 2:0. Prvi gol postigao je Tami Ejbraham, dok je konačni rezultat postavio Kristijan Pulišić.

- Verujem u mlade igrače. Pokazali su da su spremni da igraju u Čelsiju. Dobri defanzivci nisu dali mnogo prostora Ejbrahamu. Ipak, on je nastavio da pokušava. Možda je ovo bio i njegov najbolji pogodak. S druge strane,Kristijan je došao iz druge lige, bilo mu je sigurno teško. Znam da je veliki talenat i to je pokazao- rekao je Lampard.

- Svaka utakmica u Premijer ligi je teška. Odlično smo počeli, ali je tempo potom opao. Na kraju, ovo je dobra pobeda, sačuvali smo i svoj gol. Nezahvalno je govoriti o očekivanjima. Igrači zaslužuju da budu na ovom nivou. Ipak, ovo je tek nagoveštaj nečeg dugoročnog- rekao je Lmapard.

"Plavci" u narednom kolu igraju protiv Mančester sitija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading