Rutinska pobeda Partizana: Tri komada u mreži Inđije i jeziva povreda Šćekića!

Autor:

Sport

10.11.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su ubedljivo savladali ekipu Inđije, u poslednjem meču 16. kola Linglong Superlige Srbije rezultatom 3:0.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Trener Partizana Savo Milošević je odlučio da promeni uobičajeni sastav, na golu je startovao Filip Kljajić, kao desni bek Aleksandar Lutovac, dok je Bibras Natho ostao na klupi za rezervne igrače.

Pre početnog udarca u Humskoj je odata počast dečaku Isaiji Pantiću, velikom navijaču Partizana, koji je preminuo tokom dana posle duge i teške bolesti.

Već u petom minutu velika šansa za Partizan! Aleksandar Šćekić se našao u kaznenom prostoru protivnika, posle velike gužve je lopta stigla do njega, on je šutirao, ali je pogodio samo prečku.

Ofanziva domaće ekipe je u 18. minutu konačno urodila plodom.

U velikoj gužvi u kaznenom prostoru su se odlično snašli Takuma Asano i Umar Sadik, a završni udarac je uspeo da pošalje Zoran Tošić i dovede svoj tim do prednosti.

RepublikaFoto: Starsport

Utakmica je prekinuta u 30. minutu zbog skandiranja navijača Partizana upućenih predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi. 

Ono što nije uspeo na startu prvog, jeste na startu drugog poluvremena crnogorski reprezentativac. U 51. minutu je odlično reagovao posle dodavanja Pavlovića, koji je centaršut iz kornera skrenuo ka stativi. Šćekić je uklizao i savladao čuvara mreže Inđije.

Samo minut kasnije dosuđen je penal za crno-bele. Dimitrijević je postavio nogu o koju se sapleo Asano, posle čega je arbitar pokazao na belu tačku. Japanski reprezentativac je preuzeo odgovornost i postigao svoj prvi pogodak u Linglong Superligi Srbije i postavio konačan rezultat.

Svega nekoliko minuta posle gola Aleksandar Šćekić je doživeo tešku povredu kolena leve noge posle kontakta sa jednim od igrača Inđije.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading