Ekskluzivno: Đibril Sise za Srpski telegraf - Vidić je stena, još ga sanjam!

Autor: Todor Petković

Sport

11.11.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemilosrdno je tresao mreže u Francuskoj, Engleskoj, Italiji, Grčkoj, svojom snagom, ubitačnim instinktom za gol, ali i ekstravagantnim frizurama stvorio sebi armiju navijača koji su u njega gledali kao u božanstvo. Fudbalsku karijeru okončao je pre nešto više od godinu dana u švajcarskom drugoligašu Iverdonu, a danas je među najtraženijim evropskim disk-džokejima, pa je nova stanica u njegovoj turneji bio Beograd.

RepublikaFoto: Dragan Kadić
Đibril Sise

Đibril Sise (38), bivši napadač Liverpula, Marselja, Lacija, Panatinaikosa, uveseljavao je prestoničku publiku u klubu "Benk", a Srpski telegraf iskoristio je priliku da sa Francuzem razgovara o sportu i muzici, njegovim najvećim strastima.

UŽIČKA STENA

Igrajući za velikana sa Enfilda, kao i Sanderlend i Kvins Park Renžers, golgeter rodom iz Arlea imao je pregršt duela sa Nemanjom Vidićem u Premijer ligi, kojeg i dan-danas pamti.

- Verujte mi da se desi da ponekada sanjam Nemanju i naše mečeve. Uh, kako je on sam bio jak i nezgodan defanzivac, prava stena. Nisam voleo da me on čuva dok sam igrao protiv Mančester junajteda jer je nestvarno uporan i jako pametan centralni bek. Zagorčavao mi je život redovno, ali ga mnogo poštujem jer je svaki meč igrao kao da mu život od toga zavisi - prisetio se za naš list Đibril legendarnih duela sa Užičaninom.

LUDNICA U BEOGRADU

RepublikaFoto: Dragan Kadić
Novinar Srpskog telegrafa i Đibril Sise

Sise obožava elektronsku, ali i rep muziku, i već pet godina noćni klubovi su mu radno mesto. Ističe da uživa u didžejingu.

- Nedostaju mi fudbal i utakmice, ali telo je reklo da je dosta i sada sam sportski penzioner. Međutim, još tokom igračke karijere pripremao sam se za mečeve slušajući muziku, tako da sada ostvarujem svoj drugi san kao disk-džokej. Beogradska publika je sjajna, oduševili su me energijom. Beograd je lud grad, vratiću se sigurno - istakao je as koji je devet godina nastupao za reprezentaciju Francuske i na 41 meču dao devet golova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading