Brih ponovo u centru pažnje: Kontroverzni sudija delio kartone, Ajntraht pao u Frajburgu!

Autor:

Sport

10.11.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Frajburga su savladali Ajntraht minimalnim rezultatom 1:0 u 11. kolu Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Ajntrahta

Utakmica je trajala čak 104 minuta i ostala je u senci već famoznog sudije Feliksa Briha, koji je podelio tri crvena i četiri žuta kartona.

Gosti iz Frankfurta su ostali sa igračem manje u nadoknadi prvog poluvremena, kada je Želson Fernandeš dobio drugi žuti karton zbog oštrog starta nad protivnikom.

Veliku priliku da donese prednost svojoj ekipi, sa igračem manje, imao je reprezentativac Srbije Filip Kostić, ali je u 59. minutu njegov odličan šut odbranio golman Mark Fleken.

Na pogodak se čekalo sve do 77. minuta, kada je Nils Pedersen ostao potpuno usamljen u šesnaestercu Ajntrahta, odakle mu nije bilo teško da savlada Frederika Ronova.

Iako je Brih pokazao da će utakmica biti produžena četiri minuta, igralo ukupno 11, a sve zbog dva žuta kartona koje je pokazao Davidu Abrahamu, najpre u 94, a potom i u 96. minutu.

Glavni arbitar je delio kartone i van terena, pa je u desetom minutu nadoknade crveni karton dobio fudbaler Frajburga Vinčenco Grifo, koji se od 57. minuta nalazio na klupi za rezervne igrače.

Ceo meč za poraženi tim je odigrao Kostić, dok je Mijat Gaćinović ušao na teren u 67. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading