Srbin završio svoje u Americi: Veljko Paunović dobio otkaz u Čikagu!

Autor:

Sport

13.11.2019

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Veljko Paunović dobio je otkaz u Čikago Fajeru te više neće obavljati funkciju šefa stručnog štaba u ekipi čije je boje branio i srpski zet Bastijan Švajnštajger.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veljko Paunović

Čovek koji je doneo veliku radost Srbiji kada je sa "orlićima" uspeo da osvoji Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina završio je svoju četvorogodišnju misiju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon još jedne neuspešne sezone u MLS ligi, upravo Čikago Fajera odlučila je da se zahvali Paunoviću na urađenom pa je Srbin sada slobodan u izboru nove sredine.

Pominjao se kao moguća zamena Mladenu Krstajiću, a dovođen je u vezu i sa srpskim "večitim rivalima". Doduše, te tri trenerske pozicije su popunjene.

Sigurno da Paunoviću neće biti teško da pronađe novi angažman. Podsetimo, trenerski posao u Čikagu bio mu je prvi u karijeri, ako se računa samo klupski fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading