"Treći gol Srbije bio je neregularan!"

Autor:

Sport

15.11.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Luksemburga Luk Holc nije bio zadovoljan porazom od Srbije na stadionu Rajko Mitić smatrajući da je njegova selekcija oštećena prilikom trećeg kola koji je postigao Nemanja Radonjić.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Radonjić je bio strelac "spornog" gola

Treći gol za srpski tim postigao je Nemanja Radonjić sa dvadesetak metara, posle odbijene lopte.

- Kod trećeg gola Srbije je bilo igranja rukom, koje nam nije svirano nažalost i malo sam umoran od takvog suđenja našoj ekipi. To je počelo od od Ukrajine i evo nastavilo se i sad - rekao je Holc.

Prva dva gola za Srbiju, koja je na poluvremenu vodila 2:0, dao je Aleksandar Mitrović. U nastavku su Luksemburžani zaigrali bolje i pogotcima Rodrigesa i Turpela opasno zapretili.

- Prvih 30 minuta nisam porepoznao svoju ekipu. Da li su se uplašili ili nešto drugo, ali bili smo pasivni, uvek kasnili. Posle smo popravili odbranu, ali od udarca Mitrovića nije bilo odbrane. Mi takvog šutera nemamo. Na poluvremenu sam rekao ekipi da hrabrije zaigraju, ali taj treći gol... - zaključio je selektor.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading