Kokezina jasna poruka Tumbakoviću!

Autor:

Sport

15.11.2019

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda protiv Luksemburga (3:2) bila je od onih koji više ostavljaju gorkog utiska u ustima, nego što je nekog naročito obradovala. U taj krug onih koji nisu sa stadiona otišli impresionirani igrom Orlova bio je i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza.

RepublikaFoto: Starsport
Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije

Štaviše, prvi čovek FSS-a je u izjavi za Sportski Žurnal imao i poruku za selektora Ljubišu Tumbakovića, povodom izdanja reprezentacije u drugom delu meča, kada su i primljena dva gola.

- Važno je da smo pobedili. Prvo poluvreme bilo je dobro, a što se tiče drugog, nadam se da je selektor Tumbaković video ko bi trebalo, a ko ne bi trebalo da igra - rekao je Kokeza.

Da nešto nije u redu u taboru reprezentacije videlo se i po izjavama igrača nakon meča. Šta je Dušan Tadić zamerio igračima, više o tome možete pročitati OVDE.

Ni selektor Ljubiša Tumbaković nije bio zadovoljan, naročito posle dva jeftino primljena gola na stadionu Rajko Mitić.

Ako je suditi po svemu, biće ponovo promena u timu, za utakmicu sa Ukrajinom u nedelju. Susret protiv selekcije legendarnog Andreja Ševšenka igra se od 15 časova na stadionu Rajko Mitić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading