Emotivna poruka posvećena Siniši Mihajloviću: I ti bi opet da budeš heroj...

Autor:

Sport

15.11.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović, aktuleni šef stručnog štaba italijanske Bolonje, boluje od leukemije sa kojim se bori od sredine jula, kada je celom fudbalskom svetu saopštio da ga očekuje najvažnija i najteža bitka u životu.

Siniša Mihajlović

Podrške je stizala sa svih strana, od bivših saigrača, trenera, prijatelja, ali i članova porodice.

Ipak jedna od poruka privukla nam je pažnju, jedan momak je na društvenim mrežama posvetio veoma divan i emotivan tekst legendarnom Mihi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I ti bi opet da budes heroj, nikada nisam pomislio da ces to morati po drugi put, nikada nisam pozeleo da put izgleda ovako. Nisi ni ostario, a toliko sam u sopstvenoj mladosti slusao o tvojoj. Samo si iscrpljen, znam kako je to biti jer ti si me naucio da te imitiram, a nikada nisam bio ni priblizno onome zbog cega je vredelo ustajati ujutru, dosadjivati komsijama zvukom krpenjace. Znalo se, prilazi se lopti koja nije bila ni nalik tvojoj, mrmljao sam sebi u bradu nesto, jer isto je to radio i Sinisa. Saputao si bubamari, ne znam odakle ti toliko komplimenata, ali ona je oduvek slusala tebe, kao da si joj obecao stosta, kavaljerski bi se ophodio prema njoj. Bio si idol mojim idolima, stariji momci koji bi izvodili bravure po igralistu, izvodili su sijaset tvojih poteza, nisam imao prilike da te gledam, divio sam se njihovim imitacijama. Sada te posmatram, nisi vise tako zihavan. Nisam uz Bolonju, nego uz tebe Sinisa. Jos uvek ne mogu da prihvatim, svaki put kada te kamera prikaze, setim se caletovih usana koje drhte dok te prepricavaju. Tesim se putem kasete, jer tamo trcis sprint, nista te ne boli - niti izgleda kao da ce ikada zaboleti. Cale vise i ne prica o tebi, ne zato sto te je zaboravio, vec zato sto sada sam mogu posmatrati koliko si veliki. Ne mogu da te zamislim u krevetu, niti u bolnickoj sobi gde sve mirise na jod i lekove. Sada je pobeda imperativ, odalami unutrasnjom i posalji bolest izvan stadiona. Zivimo za dan kada cemo te ponovo videti nasmejanog... A onda, mogu i baciti kasetu. Do tada, uvek cu je pustati, tamo na njoj se nalaze sve moje price za laku noc. Tamo je Sinisa Mihajlovic, decijeg lica i razorne levice, unistava Bajern i salje loptu u sredinu, ostalo znate i sami. I tamo je heroj, a nikada nije izgledalo da to ponovo mora postati. Krajnji ishod ne sme biti i kraj. Da se ponovo zaletis, jednog dana onako kako samo ti umes - ili onako kako ce jos hiljadu malisana svakoga jutra pokusavati. Ciganska je to krv, a ona se ne predaje, sta god da je samo jos jace kljuca u inat. U inat, makar i sudbini. Idolu mojih idola, uvek cu te voleti kao heroja iz one prve price, lepse... Nakon ove druge, znacu da si i zaista besmrtan. Pobedi Sinisa!

A post shared by s_vukovic_ (@s_vukovic_4) on Oct 7, 2019 at 12:15pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading