Ibrahimović traži sulude pare, gde će završiti slavni golgeter?

Autor:

Sport

16.11.2019

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović je posle dve godine napustio LA Galaksi, spekuliše se gde bi mogao da nastavi karijeru, a Šveđanin je potencijalnim poslodavcima poručio da moraju da odreše kesu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Spekulisalo se da će karijeru nastaviti u Seriji A, međutim pitanje je da li Italijani mogu da plate koliko Šveđanin traži. 

Kako piše La Republike, Ibrahimović traži milion evra, ali mesečno, kako bi obukao dres bilo kojeg kluba iz Kalča. Oni koji su pokazali interesovanje za Ibrin angažman su Milan, Bolonja, Roma, Napoli i Fiorentina. 

Pomenuti izvor navodi da je Ibrahimović spreman, u ovom trenutku, na šestomesečnu saradnju, odnosno do kraja sezone. Navodi se i da je za Zlatana najviše ''zagrizao'' Milan, koji gaji nadu da će, ipak, iznos od četiri miliona evra za period od pola godine biti dovoljan da Zlatan prihvati njihovu ponudu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading