Gvardiola se ne predaje: Rudnik zlata za fudbalera Reala i novu borbu sa Liverpulom!

Autor:

Sport

16.11.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose "Don Balon" i "Kalčomerkato", Mančester siti je spreman da kupi vezistu madridskog Reala Iska. Žele ga "Građani" već u januarskom prelaznom roku, imaju slab start u Premijer ligi, nakon skoro trećine utakmice zaostaju devet bodova za vodećim Liverpulom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Gvardiola je izgleda rešio da u januaru promeni situaciju, pisali smo da traži pojačanja u defanzivi, a izgleda da želi i nešto jači vezni red.

Ostaju "Građani" i bez Davida Silve na kraju sezone, "El Mago" ostaje bez ugovora i nema nameru da ga produžava, pa su izgleda došli do zaključka da bi Isko bio najbolja zamena za legendu kluba sa "Etihada".


Isko je odavno na izlaznim vratima Reala, ali nikako da ode, ne uspeva da se izbori za veću minutažu kod Zinedina Zidana i utisak je da je pitanje vremena kada će promeniti sredinu.

Real ga je iz Malage doveo još leta 2013. godine za 30 miliona evra, a Siti je navodno u januaru spreman da im ponudi 10 miliona evra više.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Juve u problemu, dobio je ozbiljnog konkurenta!

Videćemo da li će to zadovoljiti upravu "kraljevskog" kluba, ali i da li će izazvati reakciju iz Juventusa, koji je takođe već neko vreme zainteresovan za usluge španskog reprezentativca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading