Hrvatska se plasirala na EP, Austrija takođe, Holandija na korak do cilja!

Autor:

Sport

16.11.2019

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacije Hrvatske plasirala se na Eevropsko Prvenstvo, pošto je na svom terenu, posle preokreta bila bolja od selekcije Slovačke - 3:1 (0:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbalska reprezentacija Hrvatske

"Vatreni" su overili vizu za EP... Daleko od toga da je bilo lako, protiv neugodnih Slovaka. Gosti su poveli preko Boženika u 32. minutu. Izdržali su do poluvremena, i činilo se da će se nervoza uvući u ekipu trenera Dalića.

Ipak, Hrvatska je bila bolja u nastavku. Vlašić je pogodio u 54. minutu, da bi šest minuta kasnije Petković bio precizan za 2:1. Na kraju i Perišić pogodio za 3:1 i veliko slavlje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Na EP ide i Austrija koja je bila bolja od Severne Makedonije sa 2:1. Golove za ovu selekciju postigli su Alaba i Lajner.

Poljska je u Izraelu slavila 2:1 golovima Krikovjaka i Pjonteka, Dabur za Izrael.

U poslednjem kolu Poljska dočekuje Sloveniju, dok Austrija gostuje u Letoniji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nemačka je lako preslišala Belorusiju (4:0), dok je Holandija odigrala 0:0 protiv selekcije Severne Irske.

Strelci za "pancere" bili su Ginter, Gorecka i Kros (dva), dok je Severna Irska mogla do trijumfa protiv "lala", ali je Dejvis bio neprecizan sa bele tačke u prvom poluvremenu susreta u Belfastu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Holandiju u poslednjem kolu očekuje duel sa Estonijom na svom terenu i bod joj je potreban za plasman na Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading