Tadić: Zaslužili smo pobedu, biće teško jer je Norveška dobra na svom terenu

Autor:

Sport

17.11.2019

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije završili su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine remijem sa Ukrajinom 2:2, a posle ovog rezultata nije bio zadovoljan ni Dušan Tadić.

RepublikaFoto: Starsport
Tadić je postigao prvi gol na meču, ali to nije bilo dovoljno

- Bilo je dosta dobrih stvari, zaslužili smo da pobedimo. Šteta što smo primili nesrećan gol, ali eto...", rekao je Tadić.

On je zadovoljan igrom u ovom meču,bar kada se ona gleda u odnosu na meč sa Luksemburgom.

- Jesam jer smo igrali protiv ozbiljnije reprezentacije. Nije bilo puno padova, naravno uvek ima dosta detalja da se ispravi, ali mislim da je dobar zamajac i nadamo se da ćemo što bolje pripremiti za mart.

On je sam očekivao više od ovih kvalifikacija, ali ističe da je sada vreme da se krene dalje.

- Očekivalo se više, očekivali smo da prođemo dalje. Razočaranje jer smo očekivali da ćemo biti drugi, znali smo da ćemo voditi bitku sa Ukrajinom i Portugalom. Moramo sada da krenemo dalje i da se plasiramo na to dugo željeno Evropsko prvenstvo.

Odmah su usledila i pitanja o Norveškoj, rivalu u polufinalu baraža Lige nacija.

- Oni su dobra ekipa, dosta kvalitetnih pojedinaca. Igraju mnogo bolje kod kuće, biće teško jer se igra samo jedna utakmica, ali moramo da se spremimo do najsitnijih detalja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading